Landingspagina
Haal meer uit uw website bezoekers met specifiek gemaakte landingspagina's

Bij online adverteren is het cruciaal dat uw landingspagina's aansluiten op uw advertenties. Hierdoor gaat de conversie ratio omhoog en de kosten per klant omlaag.

Wat is een landingspagina precies?​

Een landingspagina is een pagina, afgezonderd van uw website, die speciaal gemaakt is om verkeer te ontvangen van een campagne (zoals Google Ads en Social Media Ads). Goede landingspagina's hebben een duidelijke call to actions en geen links die afleiden naar andere pagina's.

Tip

Een betere landingspagina ervaring is een cruciaal onderdeel voor het verbeteren van uw Google Ads Quality Score. Hierdoor gaan de kosten per klant omlaag en wordt de positie in Google verbeterd.

Dit betekend met minder budget betere resultaten.

Geen technische complicaties
Wij raken uw website niet aan

Om een landings pagina te maken hoeven we uw site niet te wijzigen. De landingspagina heeft dezelfde URL maar is niet te zien binnen de structuur van uw eigen website.

Succesvolle templates

Wij hebben een database van meer dan 100 templates die zich al succesvol hebben bewezen. Zo kunnen wij uw bezoekers de juiste richting opsturen waardoor ze de gewenste acties uitvoeren, zoals uw product aanschaffen of u benaderen voor een afspraak of meer informatie.

Geen extra kosten

Het aantal landingspagina's is ongelimiteerd Wij maken er zoveel als nodig is.

SSL encryption

Alle landingspagina's zijn beveiligd door het versleutelen van data. Zo ziet u altijd een slotje naast de URL staan waardoor uw klant zijn informatie veilig is.

Maak ook gebruik van de diensten van AdSoluut

Heeft u nog vragen? Stel ze via de live chat, email of Whatsapp.

  • LinkedIn - White Circle

©2019 by AdSoluut.

Diensten
Contact
Voorwaarden
Sitemap
logo-withwhitetext.png
KvK-nummer: 73929190 
Columbusstraat 26
2561 AN Den Haag
Nederland
Telefoon: 0639570950